Seven/East

Amplify yourself

Du har precis bytt om för att möta upp dina vänner för ett glas vin. Du står framför spegeln. Det är något som saknas, det känns inte riktigt du. Du drar på dig några snygga armband, ett halsband eller en slips. Innan du stänger dörren bakom dig slänger du en scarf runt halsen. Du har precis förstärkt dig själv.

Det är just det SEVEN//EAST handlar om, att förstärka sig själv genom att addera det där lilla extra. Vår vision är att förändra sättet att tänka på accessoarer.

SEVEN/EAST kommer från siffran 7 (SEVEN) som syftar till den ständiga förvandlingen som bland annat finns i den sjunde vågen och kroppens sju chakran. EAST symboliserar Fjärran Östern som alltid har varit fascinerande med sin kultur och sina seder. SEVEN/EAST ska vara en inspirationskälla och ett komplement till alla som gillar mode och kläder. SEVEN/EAST andas spänning, mystik och känsla. Designinspirationen hämtas från hela världen men processen och modellerna designas i Sverige, i Halmstad, med havet och naturen nära. De flesta inspirationsbilderna kommer också från Halmstad liksom modellerna. Fotograf Fredrik Andersson. Vi har även ett bildsamarbete med http://www.dahlin.nu/se/ Dahlin

Materialen i våra smycken är till största delen naturliga som rostfritt stål, sötvattenpärlor, stenar och läder (nickelfria). Sjalarna finns i polyester, bomull, lin, ull, siden med flera. Slipsar, näsdukar och flugor är i siden.

Welcome to amplify yourself with SEVEN/EAST.


Seven/East
Fladje Backe 305
30597 Eldsberga
Tel:

Maila oss

Finns inga produkter från denna säljare